Over ons

De Jong Bedden en Wonen is een bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar bezig houdt met de verkoop van duurzame en verantwoorde zit en –slaapsystemen die zorg dragen voor uw welverdiende rust. Van het verkoopteam van de Jong zult u altijd een eerlijk en deskundig advies krijgen. Op onze slaapafdeling vindt u o.a. boxsprings, ledikanten, linnenkasten, slaapsystemen en een uitgebreide collectie bedtextiel.

Service

De Jong Bedden & Wonen: levering uit eigen magazijn

De Jong Bedden & Wonen kan snel en goed uw mooie en kostbare spullen bij u leveren. Uit een royaal magazijn bij de winkel, worden alle slaapkamerartikelen rechtstreeks na ontvangst van de fabrikant doorgebracht.

De Jong Bedden gebruikt uitsluitend vaste fabrikanten met een vertrouwde levering. In het royale magazijn staan vele matrassen en complete boxsprings reeds klaar voor bezorging. Wij maken vroegtijdig een afspraak met u over de levering om een onplezierige wachttijd te voorkomen.

Bezorgteam

De Jong Bedden verzorgt uw aankoop van A tot Z. Uw nieuwe boxspring, ledikant, matrassen en bedbodems of een mooie linnenkast worden bij u gebracht en vakkundig geplaatst. Ons vaste team van bezorgers zorgt voor een perfecte aflevering ter plaatse. Oud karton nemen we graag weer retour om dit weer te verwerken.

Overig klein afval als plastic en piepschuim zijn door de klant simpel af te voeren. Oude bedden, matrassen en kasten worden graag door de kringloop winkels meegenomen, hier kunnen ze verrassend genoeg mensen in de buurt en verderop blij meemaken. Wij hebben voor u deze adressen bij u in de buurt beschikbaar.

Garanties bij Jong Bedden & Wonen

Nadat uw nieuwe aankoop is geïnstalleerd wil De Jong Bedden natuurlijk alle achteraf service leveren die er mogelijk is. Standaard wordt op alle kwaliteitsproducten 3 jaar garantie geboden. Dit is over het algemeen meer dan fabrikanten zelf plegen te geven.