Relaxstoel aanbieding

Relaxstoel aanbieding

Opzoek naar een relaxstoelaanbieding? Wij hebben regelmatig een relaxfauteuil in deaanbieding. Een makkelijke stoel voor de tv die u het comfort biedtwat u nodig heeft. Of om lekker een boekje in te lezen voor de openhaard.

Onze relax stoelen zijn verkrijgbaar inallerlei verschillende kleuren, soorten en maten. Kies bijvoorbeeldvoor een modern relaxfauteuil van leer die elektrisch is, of juist voor een design relaxdraaistoel. Dankzij ons ruime assortiment zijn de mogelijkhedeneindeloos!

Benieuwd naar relaxstoel aanbiedingen? Bekijk ons assortiment!

Relaxfauteuil kopen bij De Jong Bedden & Wonen

Wanneer u kiest voor een relaxstoel van De Jong Bedden en Wonen profiteert u altijd van scherpe prijzen. Wij vinden dat hoge kwaliteit niet altijd tegen over een hoge prijs hoeft te staan. Hierom vindt u bij ons echte kwaliteitsproducten, tegen een betaalbare prijs. Wij zijn een speciaalzaak die zich richt op bedden en wonen. Geen online prijsvechter met goedkope producten, maar een winkel die zich bezighoudt met de verkoop van duurzame slaap- en zitsystemen. Ons verkoopteam staat graag voor u klaar, zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. Wij zijn inmiddels al meer dan 25 jaar actief in onze markt. Hierdoor is ons personeel deskundig en ervaren.
Bent u benieuwd naar onze prijzen en aanbiedingen betreft relaxstoelen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel!

Ruim assortiment in relaxstoelen

Bij ons vindt u een ruim assortiment. Hierdoor is er altijd wel een relaxzetel die aansluit op uw wensen. Wij bieden naast het reguliere assortiment fauteuils ook de welbekende sta op stoel. Hiermee wordt het opstaan u een stuk gemakkelijker gemaakt. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld last heeft van bepaalde lichamelijke klachten.
Wij hebben ook een speciale categorie, namelijk: showmodellen. Hier vindt u ons goedkopere, afgeprijsde aanbod van de relaxstoel. Het showmodel wordt verkocht, zoals het product op de foto is weergegeven. Het is hierbij dus niet mogelijk om zelf een kleur of stof te kiezen. Dit komt omdat het showmodellen zijn.
Wanneer u kiest voor een nieuwe stoel is het wel mogelijk om het product naar wens te ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een draai of vaste variant. U kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk!